Με κατακόρυφη αύξηση των ποιοτικών επισκεπτών από 49.712 επιχειρήσεις, η 13η HORECA 2018 αποδεικνύει ότι αποτελεί το πλέον ουσιαστικό και στοχευμένο εμπορικό forum στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 125.000 επαγγελματίες από 49.712 επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου πέρασαν μεταξύ 9-12 Φεβρουαρίου τις πύλες της 13ης HORECA 2018, κάνοντας για άλλη μία φορά ρεκόρ επισκεψιμότητας! Μάλιστα, μολονότι το ποσοστό αύξησης των επισκεπτών ήταν μικρό σε σχέση με τα νούμερα της προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με την επεξεργασία των barcode προσκλήσεων προκύπτει θεαματική αύξηση του ποιοτικού επισκεπτικού κοινού!

Η smartbrella σε συνεργασία με την κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ομπρελών στην Ελλάδα, Ι. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στην έκθεση HORECA 2018. Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το νέο design και αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας του προϊόντος και να καταφέρουν να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρει η συνδυασμένη φόρτιση και παροχή σκίασης από μεγάλη ποικιλία ομπρελών.