Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

Έχετε κάποια ερώτηση; Έχουμε την απάντηση.

Τι είναι η SmartBrella;

Με απλά λόγια πρόκειται για μια Ενεργειακή Ομπρέλα Φόρτισης!

Που μπορώ να τοποθετήσω την SmartBrella;

Η SmartBrella είναι ιδανική για επιχειρήσεις και χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, beaches & pool bars αλλά και για οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο.

Είναι εύκολη στην χρήση η SmartBrella;

Ο τρόπος λειτουργίας της είναι κάτι παραπάνω από απλός. Εσείς απλά συνδέστε στην θύρα USB το καλώδιο της συσκευής σας και ο ήλιος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα για σας.

Πως λειτουργεί η SmartBrella;

Οι φωτοβολταϊκές κυψέλες συλλέγουν και μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε απευθείας ηλεκτρικό συνεχές ρεύμα (DC). Η απευθείας μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική συμβαίνει χωρίς μετακινούμενα μέρη ή εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Αυτή η οικολογική-φιλική ενέργεια μεταφέρεται απευθείας στον ελεγκτή ηλιακής ενέργειας που τοποθετείται στο μέσον του ιστού. Η ενέργεια είναι προσβάσιμη σε Smart-USB θύρες που τοποθετούνται στο φορτιστή παρέχοντας κατάλληλη ενέργεια για την φόρτιση κινητών ηλεκτρονικών συσκευών όπως Smartphones, κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, pads, κάμερες κλπ.

Πόσο ασφαλής είναι η SmartBrella για τους χρήστες?

H SmartBrella είναι 100% οικολογική, ασφαλής και ακίνδυνη για τους χρήστες ενώ διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και συμμορφώσεις βάσει Ευρωπαϊκών οδηγιών.

Τι είδους συσκευές μπορώ να φορτίσω με την SmartBrella?

Με την SmartBrella μπορείτε να φορτίσετε φορητές ηλεκτρονικές συσκευές συμβατές που τροφοδοτούνται από USB θύρα όπως για παράδειγμα Smartphones, κινητά τηλέφωνα, tablets, φωτογραφικές μηχανές, κλπ

Η επιχείρησή μου διαθέτει ψάθινες ομπρέλες. Μπορώ να τις μετατρέψω σε ενεργειακές;

Στην περίπτωση που διαθέτετε ψάθινες ομπρέλες, τότε είναι ακόμα πιο εύκολη η μετατροπή τους σε ενεργειακές. Χρησιμοποιώντας την ενισχυμένη φωτοβολταΙκή κυψέλη, μπορείτε πολύ εύκολα να την εγκαταστήσετε από τις τέσσερεις μεταλλικές οπές πάνω στην κατασκευή της ομπρέλας σας. Ο φορτιστής είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσαρμόζεται εύκολα ακόμα και σε ξύλινους ιστούς.

Τι εγγύηση έχει η SmartBrella;

Η εγγύηση που προσφέρεται είναι δύο έτη.

Μπορώ να μετατρέψω τις υφιστάμενες ομπρέλες μου σε Ενεργειακές Ομπρέλες Φόρτισης - SmartBrella;

Με την δυνατότητα της ευελιξίας του εξοπλισμού μας μπορούμε να μετατρέψουμε τις υπάρχουσες συμβατικές ομπρέλες σας σε ενεργειακές ομπρέλες φόρτισης, προσδίδοντας αξία τόσο στην επιχείρηση σας όσο και στους πελάτες σας. Η μετατροπή και η ενσωμάτωση του εξοπλισμού σε συμβατικές ομπρέλες είναι μια ευκαιρία για εσάς που δεν επιθυμείτε να αγοράσετε καινούργιες ομπρέλες.

Πως μπορώ να ανακαλύψω την εμπειρία SunWhere Charging?

Ανακαλύψτε την εμπειρία της ελεύθερης φόρτισης σε όποιον υπαίθριο χώρο βρίσκεστε με την ανεξάντλητη ενέργεια του ήλιου. Αποτελούμενη από ένα μοναδικό και προηγμένο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης, έχει την δυνατότητα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας για την αδιάλειπτη και αποδοτική φόρτιση ηλεκτρονικών φορητών συσκευών.

Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε αυτή την εμπειρία σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας παρουσιάσουμε πώς μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ζητηστε Προσφορα
Tourism Award