SmartBrella

Ένα καινοτόμο προϊόν που σας παρέχει ενέργεια όταν την χρειάζεστε!

Η SmartBrella είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από ομάδα έμπειρων μηχανολόγων μηχανικών εξειδικευμένων στον κλάδο ενέργειας. Το προϊόν έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί ώστε να πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες τόσο σε επίπεδα ασφαλείας, όσο και σε τεχνικές προδιαγραφές που βελτιστοποιούν την λειτουργία και απόδοσή του. Η συνεργασία με κορυφαίους έμπειρους Ελληνικούς οίκους κατασκευής κλασσικών ομπρελών, παρέχει τεχνογνωσία ετών στο καινοτόμο αυτό προϊόν. Οι κλασικές ομπρέλες έχουν πρωταρχικά σχεδιαστεί για να προστατέψουν ένα άτομο από τον ήλιο. Όλοι σχεδόν οι εξωτερικοί χώροι και τοποθεσίες έχουν τέτοιες ομπρέλες. Η SmartBrella παρέχει ταυτόχρονα προστασία από τον ήλιο και την δυνατότητα να φορτίσετε τις φορητές συσκευές σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ως σημείο σκιάς και ως σημείο φόρτισης. SmartBrella™ is a patent pending product.

Γιατί SmartBrella

Ένας Φυσικός Πράσινος Σταθμός Φόρτισης!


Η SmartBrella αποτελεί μια τεχνολογική εξέλιξη της κλασσικής επαγγελματικής ομπρέλας σε ενεργειακή ομπρέλα φόρτισης. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της SmartBrella σε σχέση με άλλα προϊόντα ή λύσεις φόρτισης είναι η δυνατότητα για την ταυτόχρονη παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας. Χρήστες και καταναλωτές μπορούν να πάρουν όση ενέργεια χρειάζονται από ένα «μόνο σημείο» χωρίς να αποχωρίζονται την συσκευή τους. Η SmartBrella είναι κάτι παραπάνω από μια συνήθη ομπρέλα, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης.

Πώς λειτουργεί;

SmartBrella σημαίνει Ηλιακή Φόρτιση!


Η SmartBrella έχει όλα εκείνα τα θεμελιώδη κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές μιας κλασσικής ομπρέλας. Η βασική της δυνατότητα είναι η ταυτόχρονη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και κατανάλωσης της μέσω ενός έξυπνου φορτιστή. Φωτοβολταϊκές κυψέλες υψηλής απόδοσης, εύκαμπτες, ελαφριές και αδιάβροχες είναι ενσωματωμένες στο άνω μέρος του καλύμματος σκίασης. Οι φωτοβολταϊκές κυψέλες συλλέγουν και μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε απευθείας ηλεκτρικό συνεχές ρεύμα (DC). Η απευθείας μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική γίνεται χωρίς μετακινούμενα μέρη ή εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Αυτή η οικολογική-φιλική ενέργεια μεταφέρεται απευθείας στον ελεγκτή ηλιακής ενέργειας που τοποθετείται στο μέσον του ιστού. Η ενέργεια είναι προσβάσιμη σε Smart-USB θύρες που τοποθετούνται στο φορτιστή παρέχοντας κατάλληλη ενέργεια για την φόρτιση κινητών ηλεκτρονικών συσκευών όπως Smartphones, κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, pads, κάμερες κλπ. Η τεχνολογία μας εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία και χρήση που είναι παρόμοια με την παραδοσιακή-συμβατική ομπρέλα. Είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε δυσμενή περιβάλλοντα χάρη στο γεγονός ότι είναι αδιάβροχη, αδιαπέραστη, ανθεκτική σε άλατα και υγρασία.

R&D και Τεχνολογία


Πλεονεκτήματα


 • Καινοτόμος και Εντυπωσιακός Σχεδιασμός
 • Ταυτόχρονη παραγωγή και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Ασφαλές, εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.
 • Ο χρήστης δεν αποχωρίζεται την ηλεκτρονική του συσκευή κατά την φόρτιση.
 • 100% φιλικό προς το περιβάλλον χωρίς εκπομπή αέριων ρύπων.
 • Αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης.
 • Ελεύθερο Συντήρησης.

Γκάμα ΠροϊόντωνΗ γκάμα προϊόντων στις ομπρέλες μας είναι σχεδόν απεριόριστη. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και αν κατασκευάσουμε είτε μαζικά ή κατά παραγγελία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Επιλογές και ΔυνατότητεςΗ SmartBrella είτε πρόκειται για επαγγελματική ή διαφημιστική ομπρέλα διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σκίασης και φόρτισης και παράλληλα να βελτιστοποιήσει αισθητικά την εικόνα μιας επιχείρησης, όπως ένα ξενοδοχείο, καφετέρια, εστιατόριο, beach bar, εμπορικό κέντρο, κλπ.

 • Ισχύς & θέσεις φόρτισης: Υψηλής απόδοσης, εύκαμπτες, ελαφριές και αδιάβροχες φωτοβολταϊκές κυψέλες ανάλογα με τον επιθυμητό αριθμό θέσεων φόρτισης.
 • Φορτιστές: SmartBrella SU (Smart Charger, συμβατός με USB).
 • Πλαίσια και ιστός: ανοδιωμένο αλουμίνιο, χάλυβας, ξύλο κλπ.
 • Σχήματα: Κυκλικό, τετράγωνο, ειδικό κλπ.
 • Διαστάσεις: Κανονικές, προσαρμοζόμενες.
 • Υφάσματα και Ύλες: Ακρυλικό, Πολυεστερικό κλπ.
 • Βάσεις και Στήριξη: Πλαστικό, μεταλλικό, τσιμέντο κλπ.
 • Ανοιγόμενα Συστήματα: απλά, με σχοινιά έλξης κλπ.
 • Ανθεκτικότητα: Κανονικού, ελαφρού ή βαρέως τύπου (άνεμοι, κλπ).
 • Χρώματα Πλαισίων: RAL.
 • Εκτύπωση: Η ευρεία γκάμα υψηλών προδιαγραφών χρώματα και βαφές εγγυώνται υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή των χρωμάτων σε αντίξοες καιρικές χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα εκτύπωσης του λογότυπου σας. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει είτε με την μέθοδο της μεταξοτυπίας, με ειδικά μελάνια που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στην UV ηλιακή ακτινοβολία είτε με ψηφιακή εκτύπωση με μεγάλης αντοχής μελάνια σε υπερσύγχρονες ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης υφάσματος.
 • Προστασία: Κατά της επιβλαβούς UV ακτινοβολίας, κατά της απορρόφησης νερού και προστασία από τη βροχή και τη σκόνη.
 • Επιπλέον επιλογές: Βολάν, διπλός εξαερισμός οροφής κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ζητηστε Προσφορα
Tourism Award