Η Ιδέα. Πώς γεννήθηκε!

Η εμπνευσή και η προσπάθεια μας

Η Έμπνευσή μαςΣτην σημερινή εποχή, τα Smartphones και γενικότερα οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητα μας. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής έχει αναδειχθεί η ανάγκη της χρήσης των φορητών συσκευών σε προτεραιότητα πολλών ανθρώπων, αφού η κύρια χρήση αυτών είναι η επικοινωνία και η διασκέδαση. Οι απαιτήσεις για ενέργεια έχει γίνει ακόμα πιο έντονη λόγω της μεγάλης κατανάλωσης των συσκευών αυτών, παρέχοντας ολοένα και περισσότερες λειτουργίες και εφαρμογές.

Οι μπαταρίες των Smartphones αποτελούν μια σύγχρονη μορφή Pacman για ενέργεια και οι άνθρωποι ανησυχούν όταν βλέπουν ότι η ενέργεια της μπαταρία τους μειώνεται. Σαφώς, οι άνθρωποι μπορούν να φορτίσουν τις συσκευές τους όταν βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο, ή οπουδήποτε αλλού σε εσωτερικό χώρο. Όμως, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο;

Οι άνθρωποι περνούν περισσότερο από το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους όπως χώροι αναψυχής, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, παραλίες, πάρκα, και πολλούς άλλους. Οι άνθρωποι χρειάζονται ενέργεια σε εξωτερικούς και απομακρυσμένους χώρους στους οποίους δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε ηλεκτρισμό για φόρτιση ή ο ηλεκτρισμός δεν μπορεί να «τους φτάσει» και το αντίστροφο.

Η ανάγκη της ενέργειας στις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική την σημερινή εποχή της τεχνολογίας και της πληροφόρησης, μιας και οι εξελιγμένες δυνατότητες των σύγχρονων συσκευών έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καθιστώντας απαραίτητη την πλέον της μίας φόρτισης εντός της ημέρας. Συνεπώς, όλοι χρειάζονται ενέργεια για την μπαταρία τους. Γιατί να μην τους τη δώσουμε;

Η Προσπάθεια μας


  • Ο Στόχος μας είναι να σας απελευθερώσουμε από το άγχος της χαμηλής μπαταρίας.
  • Ο Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε με την απαιτούμενη «πράσινη ενέργεια» για να φορτίζετε τις φορητές συσκευές σας σε εξωτερικούς χώρους.
  • Η Ομάδα μας αποτελείται έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς με εξειδίκευση στα οικονομικά και την διοίκηση επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας. Η εμπειρία τους εξασφαλίζει να αναλάβουν την ανάπτυξη και την υλοποίηση τελικών προϊόντων γρήγορα, αποτελεσματικά και με επιτυχία.
  • Η Επιδίωξη μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο, φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που θα σας παρέχει ενέργεια όπου και όποτε την χρειάζεστε.
  • Το Προϊόν: Ενεργειακή Ομπρέλα Φόρτισης SmartBrella
  • Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας: Η SmartBrella είναι ένα αποκλειστικά κατοχυρωμένο και προστατευμένο προϊόν.

Η Ομάδα μαςΟι άνθρωποί μας έχουν ζήλο για την συνεχή ανάπτυξη και κατασκευή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς επίσης και για την εξυπηρέτηση των πελατών. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνική και εξειδικευμένη γνώση μας στη μηχανολογία, την κατασκευή και παραγωγή μας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσουμε «τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας» και να τις μετατρέπουμε σε μοναδικά παραδοτέα.

Το Όραμά μαςΤο όραμα μας είναι να γίνουμε «Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ενέργεια της φόρτισης».

Η Αποστολή μας


  • Προσφέρουμε φόρτιση και ενέργεια στους χρήστες.
  • Ανταμείβουμε όλους τους εμπλεκόμενους με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.
  • Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας.
  • Χτίζουμε καρποφόρες και μακροχρόνιες σχέσεις με προοδευτικούς πελάτες που θέλουν να συνδεθούν με την «Ενέργεια της Φόρτισης».

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ζητηστε Προσφορα
Tourism Award